Ročno izdelana poslovna darila iz keramike slovenskega porekla

Čas obdarovanja se približuje, a ste že razmišljali kakšna poslovna darila boste podarili? Paziti je potrebno na več dejavnikov. In saj veste, da poslovna darila niso samo kemični svinčniki, koledarji in planerji? Kaj če bi letos podarili nekaj malo drugačnega, nekaj kar bo dodalo k vrednosti, domačega prostora obdarovanca. Ročno izdelana poslovna darila iz keramike slovenskega porekla iz PANNart ceramics so idealna rešitev za vas.

.

Ročna poslikava na izdelkih iz keramike

.

Izbirate lahko med vazami, cvetličnimi lonci, različnih oblik in celo velikosti. Ali pa bi mogoče podarili posodo za mila PANNmila? Ki lahko vašemu obdarjencu služi tudi za odlaganje manjših predmetov. Za vas pa so pripravljeni tudi paketi poslovnih daril, ki vam jih zavijejo v lične darilne škatlice. Seveda pa če želite lahko za to poskrbite tudi sami. Izberete lahko potisk, risbico, ali pa vam kar oni svetujejo glede dizajna. Tako boste lahko pripravili res čudovito personalizirano darilo, ki bo zagotovo očaralo vaše poslovne partnerje ali sodelavce.

 

Ročno poslikana poslovna darila npr. ovitki za telefon

Tisti, ki iščete primerna, ročno poslikana poslovna darila, ne spreglejte, da je ena izmed najbolj mikavnih in v zadnjem času uporabljanih idej za personalizirana in ročno poslikana darila, ovitek za telefon, kakovostne ovitke za telefone pa je mogoče ročno poslikati na najrazličnejše načine.

Ročno poslikani ovitki za telefon so zelo v uporabi na sosednjem Madžarskem, v spletni trgovini Topkinalat.hu, pa si lahko ogledate celo goro etuijev za mobije, ki imajo ročno poslikavo. Več na povezavi madžarske spletne strani: Online áruház mobiltelefon tokokkal..

.

Ročno izdelana poslovna darila iz keramike slovenskega porekla

.

Ročno izdelana darila imajo posebno vrednost, če pa so slovenskega porekla, pa jim to le še doda na vrednosti. Pa ste vedeli da obstaja več vrst gline (1)? Razlikujejo se po kvaliteti in tudi po barvi in teksturi. Najdemo jih na različnih območjih. Lahko so to jame, ali predeli rek. Nahajališča določajo tudi kvaliteto gline, njeno barvo. Poznamo rdečo glino in tudi belo. V rekah ponavadi najdemo predvsem rdečo glino v jamah pa belo. Glede na izdelke, ki jih želimo ustvariti iz gline moramo izbrati pravo. Če ne vemo izbrati prave gline, se namreč lahko pojavijo težave, kot so pokanje med peko izdelka, ali med samo izdelavo ali sušenjem.

Dodatne ideje za darila si lahko ogledate tudi na tej povezavi: https://www.zlatapticka.si/kategorija/darila/

.

V videu si lahko ogledate kakšna je glina in kako nastane:

.

Oznake besedila: Ročno izdelana poslovna darila iz keramike slovenskega porekla