Vsestranski Paintball indoor

Ste si kdaj želeli praznovati rojstni dan, a vas je vsakič ustavila skrb glede vremena? Se bojite, da bi vreme pokvarilo vse vaše načrte in zabavo? Vas je strah, da bi na zabavi začel padati dež ali da bi bilo ozračje prevroče za nemoten tek? Če so se vam kadarkoli porajale omenjene skrbi, naj vas razveselimo. Ponujamo vam namreč rešitev za vsa našteta vprašanja. Pri Paintball Ljubljana imamo v ponudbi vsestranski indoor paintball oziroma notranji paintball.

 

Kako poteka indoor paintball

Indoor paintball je v resnici enak zunanjemu oziroma običajnemu paintballu, le da boste ostali čisti in ne boste potrebovali kombinezona. Notranji paintball namreč poteka brez »špricanja« barve in umazanije, ki bi nastala pri zadetkih in med samo igro pri plazenju po tleh, če bi uporabili običajne paintball kroglice. Namesto tega se uporablja paintball kroglice iz pene (G-balls). Te so povsem varne za igro znotraj, hkrati pa so tudi zelo higienične. Za indoor paintball se namreč, kot že omenjeno, ne uporablja barve, predvsem zato, da ne bi prišlo do nepredvidene umazanije na tleh ter posledično zdrsa zarad le-tega. Igra in dogajanje pri paintball indoor poteka zelo podobno kot pri običajnem paintballu, ki poteka na zunanjem poligonu. Indoor paintball je namenjen otrokom od 7. do 14. leta starosti.

 

Katera oprema je potrebna za indoor paiintball

Pri Paintball Ljubljana ponujamo povsem novo indoor paintball opremo. Ta vključuje posebne penaste kroglice, imenovane G-balls. So varne, higienične in enostavne za uporabo. Število metkov je neomejeno.

Ostala oprema, ki jo torej potrebujete za igro, je:

  • maska
  • kombinezon
  • indoor paintball marker
  • G-balls penaste kroglice

 

Kje se nahaja indoor paintball Ljubljana

Indoor paintball poligon se nahaja v prireditvenem prostoru v Cvetličarni, na Kranjčevi ulici 20 v Ljubljani.

 

Kakšen je program zabave v indoor paintball Ljubljana

Pri Paintball  Ljubljana za vas ponujamo dva različna paketa, in sicer MINI ali MAXI. Mini paket traja skupno 120 minut, maxi paket pa zajema 170 minut. Oba paketa sta razdeljena na dva dela in pogostitev.

Pomembne igre se vedno začnejo z ogrevanjem, zato ga tudi pri indoor paintballu ne bo manjkalo. Vodi ga animator, ki udeležence zabave pričaka ob točno določenem terminu. Pove pravila obnašanja in pravila igre. Animator pokaže, kako deluje oprema, kako se marker drži, kako meriti z njim itd. Sledi učenje markiranja v tarčo, da se udeleženci počutijo pripravljene na pravo igro.

Zatem sledi igra. Animator razdeli igralce na dve skupini, razdeli opremo in jo pomaga namestiti. Ko vse to pripravljeno, se zatemni prostor, prižge glasbo in začne z igro. Animator med igrami po potrebi dela premore za vodo in prigrizke.

Po končani igri se utrujeni in žejni borci odpočijejo in se okrepčajo.  Nato se lahko seveda vsi igralci še podružijo. Omogočimo vam tudi prostor za pogostitev ter hladilnik in nož za torto ali pico. Pogostitev pri izbiri mini paketa traja 45 minut, pri maxi paketu pa 50 minut.

 

Nestrpno vas že pričakujemo in se veselimo, da se z vami pomerimo pri kakšni igri v Paintball Ljubljana, tako na notranjem ali zunanjem poligonu. ?

 

vsestranski indoor paintball
vsestranski indoor paintball