Novo na LinkedInu – 4 nove funkcije, ki so nove na LinkedInu v letu 2021

Novo na LinkedInu – 4 nove funkcije, ki so nove na LinkedInu v letu 2021

Kaj je novo na LinkedInu? Če ste eden ali ena tsitih, ki radi preizkušate nove funkcije, ki jih ponudi omrežje, če ste radi prvi v vrsti … Potem se zagotovo kdaj vprašate, kaj je novega, kdaj bo spet kaj novega in kaj lahko preiskusim, da bo moj profil še naprej rastel. Če ste to vi, pa zagotovo ne smete zamuditi zapisa Pro Marketing LinkedIn triki.

Danes ste prišli na pravo mesto, ker bomo pogledali, kaj je novo na LinkedInu v letu 2021, in kaj je tisto, kar še morate preizkusiti.

Novo na Linkedinu

Več upravljalcev profila

Linkedin je omogočil, da svojemu company pagu dodate več upravljalcev profila z adminskimi pravicami. Super admin lahko zdaj omogoča, dodaja in ureja podkategorije, strani, upravlja z drugimi admini in skrbi za dober izgled profila vašega podjetja.

Live na naslovni sliki

Ko začnete snemati Live ali prenos v živo, se bo le ta prikazal na mestu vaše naslovne slike. Top pa seveda zato, da ga gledalci in potencialni gledalci lažje najdejo.

LinkedIn cover story

Linkedin cover story je funkcija, ki jo je LinkedIn predstavil (verjetno) s ciljem, da se s svpjimi sledilci še bolj povežete. Omogoča vam, da posnamete 30 sekunden video, v katerem se predstavite in poveste, kaj na LinkedInu počnete.

 

Videoposnetek se namesti na mesto vaše profilne slike. Ko ga obiskovalec vašega profila pogleda, na tem mestu ostane statična profilna slika. Funlcija vam omogoča, da ste nekoliko bolj osebni in se obiskovalcu profila približate.

LinkedIn izgovorjava imena

Kaj veste tista podjetja, ki ti na lonček “pač” zapišejo napačno ime? Očitno ga uporabniki LinkedIna od marsikoga napačno izgovorimo in to zna biti nerodno na sestanku. Zato je LinkedIn uvedel funkcijo, ki vam omogoča, da posnamete izgovorjavo svojega imena.

Na tak način se lahko z obiskovalcem profila povežemo še na bolj osebnem nivoju, saj sliši naš glas. Funkcija pa nam omogoča še nekaj, in sicer, če ste hitri, lahko teh 10 sekund izkoristite zato, da poveste še kaj več. Morda vas slogan ali kaj podobnega. Pustite si biti kreativni. 😉

Ste katero izmed teh funkcij že preizkusili? Zdaj verjamemo, da jih vsekakor boste. Ker pa tudi LinkedIn dela s polno paro, to še zdaleč ni vse. Kmalu vam razkrijemo še več in ugotovitve, kaj je novo na LinkedInu.