Team building igre na team buildingu za podjetja

Team building je pomemben povezovalen dogodek za sodelavce, morda tudi prijatelje in na splošno za vse zaposlene. Vas zanima, kam peljati vse zaposlene v vašem podjetju? Ne veste, kako jih presenetiti? Vas morda zanima, kaj vam ponujamo pri Paintballu Ljubljana in kakšne team building igre ta poseben dogodek vključuje? Potem je čas, da si preberete spodnji članek in izvedeli boste vse potrebno.

Kaj je to team building za podjetja?

Kot smo že zgoraj omenili, je team building poseben dogodek, kjer se zberejo v vašem primeru sodelavci in se podružijo, da se še dodatno povežejo in bolje spoznajo. Lahko bi rekli tudi, da gre za dogodek, ki krepi medosebne odnose vseh zaposlenih. Pri Paintballu Ljubljana izgleda team building za podjetja tako, da se sprva deset minut pred začetkom dogovorjenega termina vsi zberete. Nato vas sprejme naš animator ter vam razloži vsa potrebna pravila. Razdeli vas v dve enakovredni ekipi in zabava se lahko začne! Pomerili se boste s sodelavci, poleg tega pa boste lahko preverili tudi svojo moč in zmogljivost, spretnost, hitrost, iznajdljivost in sodelovalnost. Adrenalina vam prav zagotovo ne bo zmanjkalo, saj znamo poskrbeti za pravo zabavo. Nudimo vam zunanji poligon, ki je velik in v naravi, ob Ižanski cesti ter notranjo areno, ki je na Kranjčevi ulici 20 v Ljubljani, v klubu Cvetličarna. Team building za podjetja pri nas traja 180 minut, ves ta čas je zraven tudi animator, cena paketa pa je 400 evrov za do deset oseb. V ceno je vključen tudi najem opreme za različne igre, kot so laser tag, water tag, paintball ter low impact paintball. Po igrah pa vam nudimo tudi možnost, da najamete piknik prostor, kjer se vaša zabava lahko nadaljuje, vendar tokrat brez animatorja. Po želji in za lakoto lahko poskrbi tudi naš žar mojster.

Katere team building igre vključuje?

Team building igre so različne. Sprva se je seveda potrebno ogreti, da ne bi ob kakšnem napačnem koraku prišlo do kakšne nepotrebne poškodbe. Mi tem igram rečemo kar igre za drzne! Pa si jih oglejmo. Prvo je na vrsti mini oviratlon, to gre za poligon polen ovir, skozi katerega se podate in preverite vašo hitrost in spretnost. Sledi ekipno smučanje, kjer sta spretnost in sodelovanje zagotovo bistvenega pomena. Le z usklajenostjo boste namreč hitro prišli do cilja in zmagali. Nato sledijo ene in edine paintball igre, kjer se med ekipama pomerite s posebnim markerji, ki izstreljujejo kroglice, ki ob zadetku počijo in spustijo barvo – to je vendarle čar našega paintballa. Skrivati se je dobro za raznimi ovirami in prežiti na nasprotnike ter jih poskušati zadeti ne da ste ob tem zadeti vi. V primeru zadetka pa dvignete roko in zapustite poligon, dokler se igra ne zaključi. Seveda potrebujete za paintball posebno opremo, kot je zaščitna maska za obraz, kombinezon, da se ne umažete, markerje in kroglice, loader, zaščitne rokavice ter armor za dodatno zaščito pred zadetki. Ena izmed iger je tudi low impact paintball, ki je podobna paintballu le da je malo milejša, saj so markerji taki, da izstreljujejo kroglice z manjšo hitrostjo, kar pa pomeni, da manj boli. Tudi kroglice so nekoliko manjše, vendar adrenalina je še vedno dovolj. V primeru toplega vremena vam nudimo tudi water tag, kjer se ciljate z vodnimi puškami. Zagotovo zelo zanimive in popularne pa so tudi naše laserske igre, kjer pravzaprav ni metkov in nobene barve, temveč le laserski žarki, ki so neboleči. Pri laser tagu je pomembno, da si res natančen in nasprotnika zadeneš v senzor, ki ga nosi na glavi, tako je namreč zadet.

Zakaj izbrati team building za podjetja:

  • da se s sodelavci bolje povežete,
  • da spoznate naše igre,
  • preverite iz »kakšnega testa ste«,
  • dobite adrenalin,
  • se zabavate v neomejenih količinah.

V zgornjem članku ste si lahko prebrali več o samem team buildingu za podjetja ter kasneje tudi o tem, kako izgleda ter kakšne igre vam vse ponujamo.