ŠKODA SERVIS LJUBLJANA: Porsche Verovškova

Škoda servis Ljubljana: privoščite vaši Škodi le najboljše in ji priskrbite kvalitetno redno vzdrževanje za dolgo življenjsko dobo ter ohranjanje vrednosti vozila. Zato jo redno odpeljite na redni Škoda servis v Porsche Verovškova, kjer bodo poskrbeli, da bo vaše vozilo Škoda neprestano v optimalni formi. Poleg servisnih storitev se vedno opravi še diagnostiko vozila, ki opozori na morebitne težave. Nasprotno se veliki servis ne opravlja vsako leto, saj se gre v tem primeru za večji poseg v avtomobil, ki pa vključuje tudi vse kar se opravi pri malem servisu. Za optimalno ohranjen avto pa so pomembne tudi vozne navade, ki lahko pospešijo servis avta ali pa celo vodijo do okvar določenih delov.

Nasveti za zdrave vozne navade

 • zaviranje z motorjem
 • umirjen način vožnje
 • ročna zavora pri parkiranju na klancu – avtomatski menjalnik
 • vožnja z nizkimi obrati, ko se motor ogreva

Prva navada, ki močno pripomore k pogosti menjavi zavornih ploščic ter diskov je brez dvoma zaviranje izključno z zavoro. V tem primeru je bolje, da se zavira z motorjem: prestavi se v nižjo prestavo in na ta način zniža hitrost. Za ohranjanje zavor pa pomaga tudi umirjen način vožnje. Naslednja navada je to, da veliko ljudi čaka do zadnjega trenutka, namesto da bi prej reagirali v primeru, da nekaj z avtom ni optimalno, da spušča kakšne zvoke, se trese… V tem primeru je nujno, da se takoj ko se opazi sprememba, avto pravočasno odpelje do mehanika ter se z njim posvetuje. S tem se izognemo dodatnim stroškom in večjim okvaram. Pri avtomatskem menjalniku pa je pomembno, da se pri parkiranju na klancu uporabi ročno zavoro, saj v nasprotnem primeru trpi vgrajen mehanizem sklopk.

Naslednja navada je vožnja pri visokih obratih z mrzlim motorjem. V tem primeru bi bilo potrebno, dokler se motor ne ogreje, voziti pri nižjih obratih, to je z ne več kot 2000 obrati na minuto. Ena najpogostejših navad pa je brez doma roka, ki neprestano počiva na menjalniku, kar ni priporočljivo najprej zato, ker je za zanesljivo manevriranje nujno, da sta obe roki na volanu, poleg tega pa stalen pritisk na menjalniku vpliva na menjalniški sklop, kar lahko privede do obrabe in težav pri menjavanju prestav. Dobre vozne navade lahko na ta način izjemno pripomorejo k optimalnemu zdravju vozila.

ŠKODA SERVIS LJUBLJANA – KONTAKT

 • 01 53 03 622, servis rezervacija termina
 • 01 530 36 10, prijava in cenitev škode
 • 01 53 03 520, nadomestni deli Škoda
ŠKODA SERVIS LJUBLJANA: Menjava olja in oljnega filtra.
ŠKODA SERVIS LJUBLJANA: Menjava olja in oljnega filtra.

Redni servis Škoda

 • originalno olje
 • originalni oljni filter
 • menjava tesnilnih obročkov
 • 2-letna garancija na delo in material
 • članstvo v Asistenca Porsche Slovenija

Redni servis Škoda servis Ljubljana poskrbi za menjavo olja in oljnega filtra. Preverijo se tudi vsi filtri, ki se jih nato zamenja po potrebi: zračni filter, kabinski filter, pri dizelskih avtomobilih pa še filter trdih delcev. Redno servisiranje vaše Škode je potrebno nekje na vsakih 15.000 kilometrov oziroma točno kdaj je potrebno zamenjati olje piše v vaši servisni knjižici, saj olje s časom v veliki meri izgubi svoje prvotne lastnosti, kar lahko v primeru prepozne menjave vpliva na mehanske poškodbe motorja zaradi slabega podmazovanja. Posledično pa je olje ena izmed vitalnih tekočin v vašem avtomobilu, ki podmazuje vitalne dele v notranjosti motorja, preprečuje trenje, pregrevanje ter korozijo in hladi motor z odvajanjem toplote.

Na kakovost olja vpliva tudi način in povprečna dolžina vožnje. Redna menjava olja in oljnega filtra je tako bistvenega pomena za dolgo življenjsko dobo vašega vozila brez nepotrebnih dodatnih stroškov. Na malem servisu se opravi tudi diagnostika, ki opozori na morebitne težave oziroma napake v delovanju agregata, pregleda se šasija, zavore, pnevmatike, cevi in ostale tekočine. Redni servis se opravi v razmeroma kratkem času: zjutraj ga na primer zapeljete do mehanika, čez par ur pa bo že pripravljen na prevzem. Pooblaščeni servis Porsche Verovškova vam omogoča odličen Škoda servis Ljubljana: Škoda Yeti, Škoda Fabia, Škoda Rapid, Škoda Octavia, Škoda Scala, Škoda Superb, Škoda Kamiq, Škoda Kodiaq, Škoda Karoq.

Hitri servis Škoda

V primeru manjših poškodb ali okvar, pa vam pri Porsche Verovškova na Škoda servis Ljubljana nudijo hitri servis avtomobila, ki je bistven za sprotno odpravljanje napak. S hitrim servisom se podaljšuje vozilu njegova življenjska doba. Za vas opravljajo naslednje storitve: menjava olja, redni mali servis, menjava ploščic, popravilo izpušnih cevi, servis zavor, prazen akumulator in vulkanizerska dela.

ŠKODA SERVIS LJUBLJANA: Zagotovite svoji Škodi vrhunsko redno vzdrževanje.
ŠKODA SERVIS LJUBLJANA: Zagotovite svoji Škodi vrhunsko redno vzdrževanje.

Veliki servis Škoda

Pri velikem servisu pa se gre nasprotno od rednega servisa za nekoliko večji poseg, ki zajema menjavo zobatega jermena, napenjalcev jermena, vodne črpalke, svečk, menjavo olja in menjalnika. Veliki Škoda servis Ljubljana oziroma menjava zobatega jermena je izjemno pomemben servis, saj se zobati jermen nenehno sooča z velikimi napori in ker opravlja težko delo je posledično zelo obremenjen. Za pravilno delovanje avtomobila je tako nujno, da redno preverjate stanje vašega zobatega jermena, saj lahko poškodovani jermen povzroči resne poškodbe motorja. Zobati jermen velja namreč za nepogrešljiv del motorja, ki skrbi, da so odmične gredi v pogonu. Kot del velikega servisa se podrobno preveri tudi podvozje, hladilni sistem, zavorni ter krmilni sistem, izpušni sistem. Vodna črpalka pa je tisti del avtomobila, ki skrbi za optimalno kroženje hladilne tekočine po ceveh.

Opozorilni znaki, da je potrebna menjava zobatega jermena

 • hrup motorja – tiktakanje
 • tresenje in neenakomeren tek
 • neodziven motor
 • razpoke na zobatem jermenu
 • strgan zobati jermen
 • puščanje olja

Prednosti pooblaščenega servisa

Vsak voznik se odloča kam odpeljati svoje vozilo na avtoservis na podlagi več kriterijev. Večina voznikov se tako posledično odloči za najcenejšo možnost, kar se velikokrat izkaže za ne najbolj zanesljivo in kvalitetno izbiro. Zato je priporočljivo, da se odločite svojo Škodo odpeljati v pooblaščeni servis Škoda servis Ljubljana, saj ga tam najbolje poznajo. Pooblaščeni servis vam zagotavlja originalne nadomestne dele, ki se popolnoma ujemajo vašim avtomobilom. Tako ohranjajo vaš avtomobil 100% originalen. To nazadnje ohranja tudi njegovo vrednost. Zaradi direktne povezave z matično tovarno, pa so sposobni tudi najzahtevnejšo napako razrešiti v najkrajšem času. Serviserji na pooblaščenem servisu so deležni neprestanega izobraževanja, zagotovljena pa jim je tudi najnovejša in najkvalitetnejša serviserska oprema. Pooblaščeni servis Škoda servis Ljubljana – Porsche Verovškova vam tako zagotavlja hitro odzivnost in kvalitetne storitve, saj jim strankino zaupanje predstavlja osrednjo vrednoto.

ŠKODA SERVIS LJUBLJANA: Prevzem popravljenega vozila.
ŠKODA SERVIS LJUBLJANA: Prevzem popravljenega vozila.

 

Popravilo poškodovanih vozil Škoda

 • avtokleparska in ličarska popravila
 • prijava škode
 • originalni nadomestni deli
 • hladno popravilo toče
 • menjava vetrobranskih stekel
 • vleka
 • nadomestno vozilo

V primeru, da se je vaše vozilo poškodovalo na parkirišču, v prometni nesreči ali pa je poškodba posledica toče, je potrebno najprej prijaviti škodo. A ne skrbite, vse korake prijave škode, cenitev vozila in popravilo vozila lahko sedaj opravite na enem mestu brez obiska zavarovalnice. V najkasneje treh dneh po nastali škodi je potrebno prijaviti škodo na Škoda servis Ljubljana – Porsche Verovškova in tako začeti postopek. Vsem komitentom zavarovalnic Triglav, Sava, Allianz, Generali ali Porsche Versicherungs AG nudijo pri Porsche Inter Auto ureditev vseh formalnosti na enem mestu.

Kako prijaviti škodo?

Prijavite škodo prek spletnega obrazca ali pa pokličite v poslovalnico, pripeljite vozilo do poslovalnice, za ostalo pa bodo poskrbeli oni. Ocenili vam bodo škodo ter uredili vso potrebno dokumentacijo. Vložili bodo odškodninski zahtevek in v kar najkrajšem času popravili vaše poškodovano vozilo Škoda. V času popravila vam nudijo tudi nadomestno vozilo, ki ustreza vašim zavarovalnim pogojem. Porsche Inter Auto je namreč uradni pogodbeni servis za Triglav, Sava, Allianz, Generali in Porsche, kar vam pomaga prihraniti čas.

VEDNO VREDNO – ugodni servisni paketi za starejša vozila Škoda

 • ŠKODA mali servis – menjava motornega olja
 • ŠKODA veliki servis- menjava jermena
 • ŠKODA menjava amortizerjev – blažilnikov
 • ŠKODA menjava zavornih ploščic in diskov

Za vsa vozila starejša od 4 let vam pri Škoda servis Ljubljana – Porsche Verovškova ponujajo ugodnejše servisne pakete. Višja starost vozil pomeni večje možnosti okvar, zato je redno servisiranje še toliko bolj pomembno!

ŠKODA SERVIS LJUBLJANA: Pooblaščeni servis Škoda.
ŠKODA SERVIS LJUBLJANA: Pooblaščeni servis Škoda.

Škoda servis Ljubljana –  Porsche Verovškova

Največja ponudba vozil znamke Škoda v Ljubljani pri Porsche Verovškova – Škoda servis Ljubljana! Izbirate lahko med novimi, rabljenimi in službenimi vozili Škoda, prav tako pa lahko svojo Škodo naročite na pooblaščeni servis Škoda.