Opis dejavnosti s katerimi se ukvarja Might Krulz digitalna agencija

V tem članku si lahko preberete kako na Mighty Krulz digitalni agenciji skrbimo za svoje stranke.

Pečarstvo Hrovat je ena izmed naših strank s katero sodelujemo sedaj že nekaj časa. So podjetje, ki se ukvarja z veliko panogami. Primarno je njihova dejavnost pečarstvo. Kaj pa sploh spada sem? Tukaj spada izdelava peči in različnih vrst kaminov, kot so električni kamini, kamini na bioetanol, tradicionalni kamini in tudi kamin po željah naročnika. So res strokovnjaki na tem področju in njihova dela ter tudi restavracije historičnih peči lahko zasledimo v tujini. Torej kaj pa potem mi za njih delamo? Za Pečarstvo Hrovat izdelujemo video vsebine za oglaševalske namene, kot so facebook in instagram oglasi, za uporabo na spletni strani ter uporabio teh video na socialnih omrežjih. No ko smo že pri socialnih omrežjih smo tudi prevzeli vodenje Instagram in Facebook profila in v sodelovanju z njimi objavljamo različne vsebine za sledilce. Tukaj sevede tudi ne primanjkuje uporaba SEO optimizacije, ki so izvajamo redno in poskrbimo, da je narejena po strandardu. Smo pa tudi odgovorni za pisanje in pošiljanje e-mail sporočil. Ta sporočila so informativne narave ali pa se vmes najde tudi kakšna anketa namenjena kupcem, projektantom in arhitekom. Pod Pečarstvo Hrovat pa tudi spada spletna stran I love pizza in zraven vsa socialna omrežja pod imenom Vse za pico. Tudi tukaj smo celotno prevzeli vodenje socialnih omrežij kot so Instagram, Facebook in sedaj smo že v polnem štartu, da začnemo z objavljanjem tudi na njihovemTikTok profilu. Zanimive in nove vsebine so na poti. Pri njih smo tudi zadolženi za pisanje in pošiljanje email sporočil. Skupaj smo polni idej za razvijanje znamke še naprej. 

No pa smo pri naši drugi stranki. Pia d.o.o je podjetje, ki se ukvarja z razvojem in vodenjem informacijskih programov ter ponujanjem informacijksih storitev. Tukaj pade vprašanje, kaj pa mi lahko za njih delamo? No tukaj smo mi odgovorni za kar veliko stvari. Kot prvo izpostavimo, da mi pri Pia d.o.o. skrbimo za spletno stran pia.si. Torej, da spletna stran tekoče deluje, če se pojavi kakršen koli problem na spletni strani ga hitro odpravimo, poskrbimo za obliko spletne strani, ter skrbimo za optimizacijo spletne strani. Že to se sliši kar veliko ane? To še ni vse. Podjetju Pia d.o.o smo tudi pristopili na pomoč pri marketingu. Skupaj sodelujemo pri ustvarjanju vsebin za uporabo v marketinške namene. V maju 2022 smo tudi sodelovali v izdelavi video vsebine iz konference, katero so organizirali v tistem času. Celotno konferenco je naš fotoram/videograf posnel in zmotniral konferenco v video, ki ga lahko ogledajo tudi osebe, ki niso bile prisotne na konferenci. Na vsezadnje smo tudi prevzeli vodenje socialnih omrežij. Prevzeli smo objavljanje na Instagram in Facebook profilu. Ustvarjamo vsebine, ki so zanimive in poučne za že obstojoeče in bodoče sledilce. Ne pišemo samo besedil ali pa objavljamo klasičnih fotografij, poslužujemo se tudi izdelavi celostnih grafik za vsa socialna omrežja. Ne samo pisna kreativa ampak tudi vizualna je naše delo in naša moč. Tako pa je na kratko predstavljeno kaj  mi počnemo v našem sodelovanju s Pia d.o.o. Je že lažje za predstavljati ane kako mi pripomoremo takšnem podjetju. 

In nato pristanemo pri naši tretji stranki oziroma lahko rečemo, da samo nadaljujemo od druge naprej. Ste vprašali zakaj pa to? Razlog za to je pa, ker je Odos del podjetja Pia d.o.o. Torej Odos je program, ki ga je izdelalo podjetje. Kaj pa potem je Odos? Odos je dokumentni sistem za digitalizacijo in optimizacijo poslovanja. Tukaj smo prevzeli celotno izdelavo spletne strani. Vsak zavihek, vsak odstavek, vsako linijo, ki jo vidite na spletni strani smo skrbno izdelali in uredili s skupnimi moči. Namen je bil izdelati spletno stran, ki je prijazna za uporabnike. Tako, tale stran ki jo trenutno vidite na odos.si je naše maslo. Nismo se pa dali ustaviti pri samo izdelavi spletne strani. V roke smo tudi dobili vodenje oglaševanja. Pri oglaševanju izdelujemo video in foto vsebine, ki jih nato uporabimo v različnih vrstah oglasov, kot primer vzamimo Facebook ads. Spišemo besedilo, ki je relevantno in interestantno in dodamo vsebino katera se najbolje poda zraven. Zraven kotroliramo vsakodnevno porabo oglasa in spremljamo doseg njega. Prevzeli pa smo tudi vodenje socialnih omrežij, ki jih že vsi poznamo in so konstantno omenjeni v našem članku. To pa sta Facebook in Instagram profil. Posvetimo se kvalitenemu in ne kvantitetnemu objavljanju. Sedaj smo pa dobili to čast, da tudi prevzamemo objavljanje na LinkedIn profilu. Res, da se tam objavlja manj redno, ampak ni nič manj pomembno. Lahko se osredotočimo na izdelavo še kvalitetnejših objav in informiranju ter mreženju z našimi naročniki ali pa celo potencialnimi naročniki. Tukaj lahko rečemo, da smo jim prevzeli veliko odgovonosti, da se lahko oni posvetijo razvijanju svojega neverjetnega programa. 

Naslenji naš naročnik na vrsti pa so Elpec ekolesa. Po vsej verjetnosti ste za Elpec že slišali kajne? Če pa še ne naj jih na hitro predstavimo. Elpec-ebikes je podjetje, ki se ukvarja s prodajo električnih koles, servisom električnih koles in tudi klasičnih koles ter imajo dodatno prodajo opreme za kolesa. Pri njih se najde veliko vrst različnih električnih koles. Torej za različne namene kot so urbana mestna vožnja, vožnja po gorskem terenu in podobno. Kaj pa pravzaprav za njim počnemo mi? V roke smo dobili odgovornost urejanja spletne strani. Torej sem spada optimizacija spletne trgovine in tudi priskočimo na pomoč pri kakšni težavici, ki nastane na njej. Dobili smo pa tudi nalogo za izdelavo in vodenje pospeševanja prodaje z oglasi. Te oglasi se izvajajo na Googlu in preko Facebook ads. Sprotno pregledujemo porabo in doseg naših oglašov, kjer opažamo dobre rezultate v zadnjem času. V rokah nimamo samo Facebook oglasov ampak tudi objavljanje na Facebook profilu. Tam ustvarjamo primerne, informativne in zanimive vsebine za sledilce profila.  Vedno nas veseli, ko vidimo super odzive in izkušnje z Elpec električnimi kolesi. Tudi ne manjka usvrajanje video vsebin. Zmenjeno imamo en video na mesec, katerega naredimo z veseljem, saj sproti tudi sami lahko malo sprobamo kakšno električno kolo, ki bi nas kar takoj premamilo v nakup svojega v istem trenutku. Skupaj se vsedemo in pripravimo plan za snemalni dan, ki ga izpeljemo z veliko energije in novimi idejami za naprej. Sodelovanje z Elpec ekolesi nam je v veselje saj tudi mi tako pridobimo veliko več izkušenj in nove energije za vnaprej. 

Pa smo le prispeli k našemu zadnjemu naročniku:  Alenka masaže. Masaže, kar vedno bi se jih posluževali kajne? Mi v pisarni bi kar vedno bili pri njej. Alenka nudi veliko razlinih vrst masaž. Od terapevtrskih masaž vse do sproščujočih masaž. Sevede ne manjka masaže z vročimi kamni. Kako pa lahko mi primomoremo z našimi storitvami? Pri Alenka masaže smo stopili na pomoč pri prodaji z influencerji. Tukaj mi vstopimo tako, da najdemo določene influencerje, katerim lahko ponudimo storitev in plačilo v zameno pa pridobimo večjiu obseg in doseg ljudi za spoznanje Alenke. Ji vzamemo ta dodaten stres iz rok, da se lahko posveti svojemu delu in brez skrbi posluje naprej. Nismo pa prevzeli samo tega. Prevzeli smo tudi e-mail marketing že obstoječim strankam (z newsletterjem, torej novimi informacijami o kakšni akciji oziroma promociji) in e-mail marketing za pridobivanjem novih strank. Za pospeševanje pridobivanja strank smo tudi začeli z izdelovanjem oglasov, ki pritegnejo. Pa ne samo oglasov. Začeli smo tudi z objavljanjem in izdelovanjem različnih zanimivih, informativnih objav za socialna omrežja kot sta Facebook in Instagram. Na voljo smo pa tudi za karšno koli svetovanje. Kar pomeni nasveti glede različnih oglaševanj in tehnike pospeševanja prodaje in prepoznave branda. Če se kje kaj zalomi glede spletne strani priskočimo na pomoč. Nas pa tudi rade noge ponesejo v salon alenka-masaže, kjer si privoščimo masažo našega telesa za boljše počutje in popolno sprostitev, za katero je odlično poskrbljeno. Najboljši občutek nastane takoj po masaži. Alenka masaže doda občutek novosti in novo pozitivno energijo za nadaljne dni.