Hospitality TV, najboljša rešitev za izboljšanje izkušnje hotelskih gostov

Hospitality TV, najboljša rešitev za izboljšanje izkušnje gostov v hotelih in ostalih gostinskih ter turističnih namestitvah

Hospitality TV je najbolj napreden način, da se gostom izpolnijo pričakovanja in potrebe. Že pred več kot 25 leti so se na tržišču pričeli ponujati različni tehnično inovativni komunikacijski, in predstavitveni sistemi za hotelske goste po vsem svetu. Vse to z namenom, da bi ​​zagotovili nove načine za boljše počutje in izboljšanje možnosti sodelovanja in komuniciranja z njihovimi poslovnimi partnerji in strankami.

Hospitality TV
Hospitality TV ponuja dostop do najmodernejših tehnoloških rešitev tudi med bivanjem v hotelu

Čeprav so dobavitelji običajno specializirajo za delo s katerim izmed vodilnih ponudnikov Hospitality TV ( na primer s podjetjem Samsung), dobavljajo in nameščajo tudi druge blagovne znamke, če uporabniki to od njih zahtevajo. Občasno se najdejo tudi zahtevnejši uporabniki, ki zahtevajo, da se ustvari nekaj nenavadnega. Takšnim se lahko ponudi in namesti tako imenovane televizorje Mirror TV oz. kopalniško televizijo.

Pri izbiri ponudnika Hospitality TV, je potrebna pozornost predvsem na sledeče:

  • zajamčeni odzivni čas za Ad-Hoc ter tekoče storitve in vzdrževanje,
  • nacionalna podpora ekipe neposredno zaposlenih inženirjev,
  • konkurenčno ceno glede na ostale ponudnike in dobavitelje opreme in programske sheme,
  • kakovost in zagotavljanje najsodobnejših standardov,
  • da imajo na voljo tudi možnosti najema (odvisno od statusa) s kasnejšo možnostjo odkupa opreme,
  • transparentnost paketov in pogodb,
  • garancijo in sposobnost vzdrževanja, vsaj za dobo od 1 do 5 let.

Ponudnik Hospitality TV mora zagotavljati vrsto storitev, ki jo zahtevajo vsi glavni kupci. Priznani opremljevalci se lahko pohvalijo s seznamom številnih večjih hotelskih verig, ki so že njihovi naročniki. Kakšnega izmed Hospitality TV sistemov uporabljajo že praktično vse večje hotelske verige po svetu, predvsem pa se le ta namešča v praktično vse nove objekte, kjer se bo izvajala gostinska ali turistična dejavnost ter v hotelske komplekse.

V celoti se zavedamo, da imate morda nekaj vprašanj, preden se odločite za svojo novo hotelsko televizijo, zato nas pokličite na FREEPHONE 0800 3777 485, z veseljem vam bomo razpravljali o vaših individualnih zahtevah.

Zanimalo vas bo tudi: Kaj in čemu je namenjen iptv box set?

Hospitality TV je tu zato, da ne obljublja najboljšega, pač pa zato da ponuja najboljše.