Kako lahko dobra oglaševalska agencija enormno poviša rast in prodajo podjetja?

Bi radi povečali obseg dela in pospešili prodajo? Vsako podjetje, ki investirala v profesionalno znanje oglaševalske agencije, se mu ta vložek zelo hitro povrne. Se spomnite znanega stavka: »Če nisi na internetu – te ni! In to drži kot pribito. Zakaj? Koronski čas je prinesel nove smernice v marketingu. Digitalizacija in brezkontaktni stik je postal vse bolj enostaven, priljubljen in cenejši tako za delodajalce kot za kupce. Nastal je trend nakupovanja iz naslonjača. S tem trendom se je razširilo tudi delo od doma, kar zmanjša stroške delodajalcu iz dveh razlogov – ne rabi nuditi delovnega prostora za uslužbenca ter ne potrebuje plačevati stroškov prevoza na delo. Torej nas nove navade vodijo v drugačen sistem poslovanja? Absolutno DA!

Storitve digitalnih agencij so široki in rezultati govorijo sami od sebe. Potreben je širok razpon znanja iz digitalnega marketinga in veliko kreativnega znanja – znanja iz grafičnega oblikovanja.

Če želimo bolje razumeti, kako delujejo marketinške agencije, si poglejmo, kakšni koraki so potrebni za dobro digitalno oglaševanje, primerno izbiro grafične podobe in najbolj pomembno – pridobivanje novih strank ter s tem prodaje izdelkov ali storitev:

  1. Najprej je na vrsti izdelava spletne strani in/ali trgovine. Ta mora biti uporabniku prijazna na pogled, navigacija mora biti jasna, hitrost odpiranja strani primerna in hitra …
  2. Biti mora prilagojena za mobilne aparate. Večina uporabnikov si spletne strani ogleduje preko mobilnikov.
  3. Z oglaševanje ste prisotni na družbenih omrežjih, Googlu, e-mail oglaševanju, … S tem si povečujete prepoznavnost vaše blagovne znamke in podjetja. S tem povečate ogled spletne strani in pogojno večje konverzije oz. prodaje.
  4. SEO optimizacija spletne strani in/ali trgovine (je ena izmed najpomembnejših za uvrstitev na prve strani Googla!).
  5. Video produkcija…
  6. Vsebinsko primerni oglasi.
  7. Analiza.

Pomembno je torej, da pokrijete vse marketinške kanale ter vzdržujete svoje mesto med prvimi na Googlu! Tako boste najbolj opazni, saj se večina uporabnikov zadrži SAMO NA PRVI STRANI Googla! Torej ne odlašajte – rezervirajte si termin pri www.magentia.si in bodite eden izmed najboljših v svojem poslu!