Univerzalna zaščitna stekla Chameleon

Za zaščito naših naprav radi poskrbimo z ovitki in torbicami, ki lahko hkrati izrazijo naš osebni stil. Vendar pa marsikdaj pozabimo na zaščito zaslona, a nebi smeli, saj je zaslon precej dovzeten za praske, odrgnine in druge poškodbe. Tudi če je zaslon mobilnega telefona narejen iz odpornega stekla, ga bo hitro začel načenjati zob časa.

Chameleon je zato predstavil rešitev za zaščito vseh mobilnih naprav, in sicer univerzalna premium zaščitna stekla. Gre za zaščitna stekla, ki so oblikovana tako, da se prilegajo večini pametnih telefonov na trgu. Zaščitna stekla so narejena iz stekla, obdelanega z visokotehnološkim procesom in tako zagotavljajo dobro preglednost in vidnost. Premazana so s posebnim proti maščobnim premazom ki poskrbi, da se vaši prstni odtisi ne bodo poznali na steklu. Poleg tega ima proti maščobni nanos tudi samočistilno funkcijo, saj vsebuje nano delce, ki preprečujejo, da bi se umazanija prijela stekla.

Zaščitna stekla
Oglejte si različne velikosti univerzalnih zaščitnih stekel

Čeprav so stekla debeline komaj 0.33mm, so kljub temu trdna in imajo poseben sloj, ki preprečuje, da bi se že razbito steklo razletelo na koščke in da bi ostri koščki poškodovali uporabnika ali mobilni telefon. Namestitev stekla je enostavna, saj ga na telefon nalepimo s pomočjo silikonskega lepila, ki je že na samem steklu. To lepilo je visoko kvalitetno in izdelano tako, da med namestitvijo ne nastanejo mehurčki, temveč se izločijo na robu. Steklo ima v kompletu priložena tudi orodja, nalepke in krpice za čim lažjo in učinkovito namestitev, pakirano pa je v varni in trdni embalaži v slovenskem jeziku.

Univerzalna stekla so na voljo v več velikostih, ki segajo od 4,5 pa vse do 5.5 palca in so primerna za večino aktualnih telefonov. Torej, če želite dobro zaščititi zaslon vaše pametne naprave in ne najdete stekla, ki bi bilo posebej oblikovano za vaš telefon, potem je univerzalno zaščitno steklo Chameleon prava rešitev za vas in vaš mobilni telefon.