MED VOŽNJO Z MESTNIMI KOLESI NEWBIKE BOSTE ZAGOTOVO ZELO UŽIVALI. ŠE LEPŠE PA VAM BO, ČE SE BOSTE NA POT ODPRAVILI V DOBRI DRUŽBI

Na vožnjo z mestnimi kolesi NewBike se namesto posamezno odpravite v dvoje ali celo kot del večje skupine kolesarjev

V kolikor ste se lotili branja našega današnjega prispevka, ste zagotovo tudi sami velik kolesarski navdušenec in se strinjate, da vožnja z mestnimi kolesi NewBike prinaša prav poseben užitek. Tokrat pa se bomo podrobneje posvetili vožnji v dvoje ali celo v skupini večje skupine kolesarjev, zaradi česar je vsako kolesarjenje še prijetnejše.

V nadaljevanju boste tako izvedeli, zakaj je lahko vožnja z mestnimi kolesi NewBike več kot odličen način za združevanje prijetnega s koristnim, hkrati pa tudi izjemna priložnost za preživljanje dragocenega skupnega časa s partnerjem, prijateljem ali znancem. Prepričani smo, da boste po prebranem prispevku vsaj razmislili o skupinskem kolesarjenju, zagotovo pa bomo tudi marsikoga uspeli prepričati, da se bo že na naslednjo pot z mestnimi kolesi NewBike podal v družbi.

mestno kolo

Mestna kolesa NewBike prinašajo številne koristi in dobrobiti, omogočajo pa tudi aktivno ter vsestransko druženje

Kot skoraj zagotovo že veste, zavoljo uporabe mestnih koles NewBike lahko okrepite svoje telesno in duševno zdravje, pripomorete glede čistejšega zraka in pri skrbi za okolje ter občutno prihranite, pa ste pomislili tudi na druženje?

Mestna kolesa NewBike namreč še zdaleč niso zgolj sredstvo za individualno in posamezno rekreacijo, šport ali mobilnost, temveč vožnja z njimi postaja tudi čedalje bolj priljubljena oblika druženja. Pričajoči trend nas izredno veseli, še posebej pa zato, ker mestna kolesa NewBike omogočajo druženje in povezovanje kolesarjev praktično vseh generacij.

 

Je sploh kaj lepšega od sproščenega pogovora z vam ljubo osebo, medtem ko imate veter v laseh, poganjate pedale električnih koles NewBike in drvite skozi ulice vašega mesta?

Predstavljajte si situacijo, ko želite prijatelja povabiti na kavo v mesto. Da bi prišli do kavarne s svojim osebnim avtomobilom, seveda potrebujete nekaj goriva. V kolikor živite v večjem mestu boste morda tudi obtičali v kakšnem prometnem zastoju in boste na srečanje pozni, še več težav pa lahko nastane takrat, ko pred kavarno ne najdete prostega parkirnega mesta. Če boste za pot uporabili električna kolesa NewBike, o vsem tem sploh ni potrebno razmišljati, saj se vam to enostavno ne more zgoditi.

S podobnimi težavami se lahko srečate tudi denimo takrat, ko ste s partnerico ali partnerjem ob vajini obletnici dogovorjeni za romantično kosilo. Le zakaj ne bi v ta namen uporabili električnih koles NewBike in tako naredili še nekaj koristnega tako za okolje, kot za svoje zdravje?

Zagotovo pa je k vsemu temu potrebno dodati tudi prav poseben čar, ki ga prinaša sproščen pogovor z vam ljubo osebo, medtem ko poganjate pedale električnih koles NewBike. Obljubimo vam lahko, da bo vaša izkušnja naravnost izjemna.

električno kolo

V sodobnem svetu ljudje žal čedalje manj časa namenimo drug drugemu in negovanju pristnih odnosov. Svoj prosti čas izkoristite za druženje, medtem ko se peljete z električnimi kolesi NewBike!

Natrpani urniki in številne obveznosti tekom dneva so žal mnoge prisilile, da imajo prostega časa za druženje vse manj. Pri tem dobijo poseben pomen električna kolesa NewBike, saj lahko po njihovi zaslugi združite prijetno s koristnim. Zaradi vgrajenega elektro motorja in posledično veliko manjšega napora med poganjanjem pedalov električnih koles NewBike, boste tako lahko kljub kolesarjenju brez zadihanosti poklepetali s prijateljem, obenem si spočili in si nabrali novih moči, istočasno pa naredili še več kot odličen trening za svoje telo.

S tem, ko boste k uporabi električnih koles NewBike povabili partnerja, prijatelja ali znanca, pa boste k rešitvi okoljske problematike pripomogli tudi v širšem smislu in obenem tudi njega spodbudili k povečani skrbi za svoje zdravje.